Idag..... Uäk

Det har egentligen varit en helt underbar dag. Jag har träffat min söta vän och njutit av sol och kaffe i Majorna, men sen skulle förstås den förbannade skolan göra sig påmind.

UÄK!!!!!!!!!!!!!!

Har INGA pengar. Tisdag idag! Tisdag idag! För då får jag lön!!!!!

Jag har upptäckt de raspiga tagningarn av Bob Dylan idag. En mycket trevlig ny bekantskap. "Visions of Johanna".

Börjar man skönja ett mönster i mina inlägg? Ja! Samma visa om och om igen. Hej det här är mitt liv! Ja just det ja, det här är ju den bästa tiden i en människas liv.
Hoppas att jag i framtiden får Nobel-priset eller nåt för att väga upp den här slentrianen...

Million dollar hotel

Wow, after I jumped it occurred to me life is perfect, life is the best,
full of magic, beauty, opportunity... and television... and surprises, lots
of surprises, yeah. And then there’s the best stuff of course, better than
anything anyone ever made up, 'cause it’s real.



En tidlös sekund och allt blir bra igen. Är fortfarande pank och har inte slutat bita på naglarna.

No no no no

DödenJag kreverar. Jag känner för att slita saker i stycken eller falla ner helt död. Typ sådär. Jävla fysik. Jävla fittrövfysik!!!

Annika och Ingrid var här. Liten andningspaus. Satt på Nöller och pratade om våra My Little Pony och Barbie-dockor. Timtals lek i en annan värld. Vad ska vi nu göra? Vad vill vi bli när vi blir stora? Inte vet vi. Det kom vi fram till i alla fall. Ingen visst  vad.
Fast jag kan ju tänka mig att jag blir något som jag vill tillslut. På ett sätt anpassar man sina drömmar och önskningar efter den aktuella verkligheten. Kock, kafé-innehavere med designerbutik i ett, statsminister eller varför inte miljöbiolog?

Äh, ska räkna hur många dagar det är tills jag får lön. Pank som ett solbränt lingon. Jag vill shoppa. Stövlar....



Dummies

Do you love me forever? All I wanted was those feelings.

Show me the way

Jag blir seriöst upprörd! Jag kan inte låta bli att tänka på hur mycket bra som socialdemokraterna kunde genomfört. Det har/hade ju ett massivt stöd bland svenska folket. Min upprördhet grundar sig på att de inte har utnyttjat det och gjort vad vi önskat. Det betyder dock inte att jag på något sätt skulle vilja se en högerregering. No way. Men tänk om, vad bra det kunde ha varit. Fysikprov om en vecka. De jävlar som fick för sig att de ville förklara hela världen och hur den fungerar skulle ha spö!! För varför?! Låt alla krafter och processer vara ifred. Ingen mår bättre av att se världens funktioner plockas sönder i småbitar. Jag kan förstås inte påstå att fyisk inte är nyttigt ibland. För det är det. Egentligen är det nog det som stör mig mest... Idag var det U2 för hela slanten.

Golf och andra livsnödvändigheter

Jag, Johanna Elisabeth Selin, har golfat. Det trodde jag aldrig. Verkligen inte. Men det var nästan kul. Dock långtråkigt.

Det känns så där som ett virvarr nu igen. Jag kan aldrig vara nöjd! Det finns alltid något. Alltid... Jag blir trött på mig själv och jag har tusen anledningar till detta.

Vår mattelärare är nog väldigt mysko. Och han Knutby-läraren. Ja herrejestanes. Min skola upphör aldrig att förvåna.

Imorgon fredag och ÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag känner att det verkligen är rätt.

Ska plugga nu. Tror jag....


Ingvar Oldsberg

Jag vill inte, orkar inte och egentligen vill jag inte ens bry mig om vad som händer Ingvar Oldsberg. Jag funderar på om han ens vill vara med i tidningar?
Dagens sanning: Media knullar sönder verkligheten.

Och jag önskar att jag hade Otis Redding här. Skulle bett honom sjunga "Try a little tenderness" för mig då.

Rosa moln

Jo, ibland kan man ju gå på moln. Rosa, fluffiga moln. Igår tror jag att jag klev sönder ett. Det var en liten bit ner till nästa ska jag säga.

Mr. Pink

Ingen jävla dagbok

Jag tänker inte skriva om vad jag har gjort idag. För det skilde sig inte från någon annan skoldag. Kanske bara det att Max var här och käkade lunch och fick panikäta. Korv och spagetti. Lyssna på det bara. kooorv och spaaagettiiii.

Mats och bananen, dagens höjdpunkt.



"eller så är han väldigt social, ja!"


RSS 2.0