Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

ÖhhÄh, kom igen alltså. Yeah mamaVafan gör vi egentligen?Vi är vackraKokenhaken!

Shadowboxing

Jag sitter hemma i vardagsrummet. Igen. Har jag ens varit borta?

Ä:et på min dator är lite trögt. Det är kanske inget man annars tänker på, ett ä, men jag har märkt att det allt som oftast skapar en del problem. Ibland blir jag så grymt irriterad att lägger en hel minut på att svära över knappen. Fast jag skulle ju kunna klara mig utan ä:et. Jag har ju befunnit mig i Sydamerika i över en månad och där har de inga ä:n på tangentbordet. Jag skulle helt enkelt kunna nöja mig med att använda a istället.
Men det finns så många fina ord med ä. Det är ju en fin liten knubbig bokstav och så typiskt svensk. Tänk bara på de här fina orden:
Älska, det betyder något väldigt starkt, vackert och uppoffrande
Älva, sagolikt och mystiskt
Äpple, frekvent ätet och mycket andvändbart
Är, från att vara, är ju ett existensiellt ord
Alla konjunktioner såsom fastän, även om,
Ändå, ett bra ord att använda i en argumentation

Ä:et förekommer hela tiden! Det tänker man inte på men jag gör det nu. För det används faktiskt så ofta att jag nu blir extremt långsam när jag skriver eftersom bokstaven vägrar att ploppa upp på skärmen. Det tar massa tid extra eftersom jag först ofta inte märker att det inte har skrivits och då måste jag gå tillbaka och justera och dessutom så får jag hålla på och trixa när jag ska skriva det.

Nej ett strul är var det är.

Annars är jag så trött. Så trött att jag vill krypa ihop och sova för alltid. Men det går inte. Helt fle dygnsrytm. Det sliter på mig. Inte mer än tre timmars sömn inatt och huvudet dunkar och ryggen värker och tusen nålar leker med mina övriga kroppsdelar.

RSS 2.0