We're going to CORK

Det blev ju en underbar kväll.

Bara att folk ramlade av på vägen. Det känns aldrig så bra. Jag vet ju inte i vilket tillstånd de befinner sig så de kanske inte är medvetna om att vi särar på oss. Jag vill inte att någon ska bli ledsen.

Vi avslutade  kvällen med att inse att alla våra drömmän finns i Cork. Yes.

Flyttflyttflyttlflttyflflyttlflyyylyfyt!!!!!!

Jag ska flytta. Jag ska flytta. Jag är på väg. MOT MAJORNA!
Jag packar och det tar aldrig slut. Jag slänger och slänger och massa saker som påminner mig om massa jävla nostalgiska grejer och sen ner i papperskorgen och sen upp igen och sen släng för fasen och sen tusen kassar med böcker och två megakartonger med skiten som verkligen inte gick att slänga och fortfarande tusen småprylar överallt kvar.

Kristian, my darling, han har huvudet fullt av stress så jag agerar på egen hand. Han traskar väl dit när han har tid och kluddat klart på sin tenta.

Jag har köpt husgeråd och tallrikar och insåg med lycka att jag äger ett plättjärn. Det ligger i en låda på vinden och tillhörde min lilla mormor. Jag kommer kunna göra plättar.

Kom och besök mig. Fast inte förrän om ett tag för det här med att fixa saker och ting kommer ta väldig tid för jag är inte så bra på att vara effektiv när det gäller förändring. Det har ju för fan tagit fem dagar att packa ner allt i mitt gamla rum...

MORS DAG

image127


         


Eller ja, det var en helhelg med mor i Köpenhamn. JA! VA UNDERBART! Faktiskt.

Rabarber i mitt öra

Jag ska göra en paj. En underbar paj. Med rabarber, jordgubbar och maräng. Ett litet sötare pajskal, långsamt gräddade rabarberbitar blandade med kardemumma och socker. 
Rör ner hackade jordgubbar när rabarberna svalnat. Lägg i pajen och täck med marängfluff och grädda i ugnen. 
JA!

Synd bara att min mage är en jävla skit. En riktig rövarmaja och jag skulle önska att det här inte hände. Ja, jag sitter och tycker synd om mig själv.

image125

Spökeri

I min mage. 

"Välkommen tillbaka kära magkatarr! Hur kommer det sig att du bemödar dig att hälsa på?

- Jo, jag kände en viss doft av fet och kryddstark kinamat, en hjärna som jobbade på högvarv och en person med alldeles för många bollar i luften. Slarvar med maten gör hon också. Tror hon är en sådan som lurar sig själv med att hon äter nyttigt. Ja, ni vet, en förnekare.

Tack så mycket magkatarren! Du lär väl återkomma igen!"

*suck*
Det var en liten berättelse om mitt tillstånd. Jag blir så trött. Har gjort ett förbannat schema över när och vad jag ska äta imorn så ontet försvinner snabbare. Och har en tablett beredd i högsta hugg!
Just det. En flytt med min potatisälskande sötnos till ett eget två-rum-med-kök kan väl också spelat in.

image124


ÅH!

Jag är spänd som en fjäder och går nåt snett kommer jag sprätta iväg så det står härliga till!
Usch...

Min fingerspets på Carros diskbänk

Jag har skurit bort toppen på min fingerspets! Det blödde. Jättemycket blöddet det. Så kolossalt mycket att jag fick panik och svimmade. Och jag svimmade också för det såg så äckligt ut. Riktigt förbannat snuskigt! Som en röd, svampig massa med vita prickar. Nu ser mitt vänstra pekfinger ut som ett litet paket. Som luktar plast. Förband och sårtejp are my new best friends.

Stackars Carro. Hon svimmade också nästan när hon såg den lilla toppen ligga på diskbänken.


Schtekt

Jag, den rödhåriga antisoldyrkaren, har legat i allas vår nerskräpade Slottis och solat! Fett gött och jag är mör som en slapp morot.

Jag sitter och drömmer om materiella saker. Jag vill ha mer! Jag skäms. Inte okej att bara köpa och köpa. Men jag vill! Jag vill ha:
  • Klänningar
  • En rosa kjol som är kort och fluffig
  • Tjejskor
  • Dyra hudvårdsprodukter
  • Vackra möbler
  • Kokböcker, massor av dem!
  • Handväskor size giganticó!

Nu ska jag läsa ut min bok. Itte mer sol idag. Nu kommer väl regnet.

image121

Små frön

Såg bild på Emmas lilla plommon idag. Sötare än världens sötaste avokado! Gud, helt underbart fin var hon.

Jag har inte träffat Emma på hundra år ungefär. Måste skicka ett fint kort till henne. Och hennes syster yster  har jag inte heller tagit kontakt med. Jag förstår inte vad som är fel på mig.

Solen skiner och min bh kliar. Kan inte bli bättre!

Helgen

image118

Sitter inne idag också. Så kan det gå när man är snäll och får pengar i bruna kuvert. Nej, jag har inte tid att gå ut. Dessutom har solen gått i moln. Just typiskt, antagligen bara för att jag är ledig. 
Jo men visst. Har man tråkigt så kan man ju alltid ta bilder på sig själv. Helgen gick fort. Bruuuum!

Baka bröd och är grymt hungrig. Tänker ge upp motståndet och slänga i mig fisksoppa och sen möla i mig kakor. 

Ungarna utanför är fan obstinata. Vad tar det åt dem? Bara för att det snart är skolavslutning måste man väl inte skrika som brunstiga grisar.

RSS 2.0