Kall säng

Det känns lite ensamt. Och jag kan inte riktigt hantera det längre. Jag vill att han ska komma hem nu. Sluta vara ute och fläng är du söt.

Harry

Nu har jag sett om alla filmerna, som finns på dvd vill säga. Igen. Och jag tröttnar liksom aldrig. Men mest av allt älskar jag Snape. 

Nu ska jag brodera. 

Vardag. Baby.

image112


Kundkontakt i kombination med mat är inte min grej. Jag blir aggressiv.
Idag ska jag bara ta det lugnt. Fast mitt psyke verkar vilja annorlunda. Det stormar i hjärnan om man kan uttrycka det så. 
Borde ta en promenad. Ska ta en promenad. 
Ska bara blunda lite först. Och koka klart sojabönorna.

Baksug

Jag behövde sova och som alltid vid dessa tillfällen vaknar jag tidigt. Jag orkade inte ge mig i kast med att somna om, jag har inte tillräckligt med tålamod, utan hostade upp lite slem från min förkylda hals och kokade mig te. Solen skrapade husen på granngården när jag satte mig ner framför tidningen. Nu klockan strax över nio är den försvunnen och jag kan utan större samvetskval stanna inne hela dagen och kurera mig.
Men antagligen kommer jag bli uttråkad och vara tvungen att hitta på något.

Den här veckan har inte varit så bra än så länge. Har jobbat två dagar och har fyra kvar att klara mig igenom. Jag gillar att vara ledig!

Det sticker i kroppen och jag kan inte slappna av. Usch, nu vill jag rymma.

ILSKA

Jag visste att den här dagen skulle gå åt fanders. Jag har velat gråta hela dagen. Men antagligen förtjänar jag det. För jag är ju rödhårig. Och inte särskilt snäll.


Dagen därpå

Jag är dålig på alkohol. Men jag var väldigt glad igår. Hela tiden. Och jag skrek så jävla mycket. Jag har inga minnesluckor. Positivit.
Det var så kallt att mitt blod förfrös och jag slutade andas. Livsfarligt. Men jag var glad. Det är sant för det kommer jag ihåg.

Take me away!

Jag vill inte vara på jobbet. Jag vill inte sitta här och trycka i mig kokoskakor för att få tiden att gå. Jag vill vara hos Kristian!
Jag kommer bli handikappad utan honom. Fast jag vet inte. Jag kanske bryter ihop istället och totalslutar fungera. Det hade ju varit spännande.

På jobbet har jag idag gjort räkmacka och ostfralla. Slipper diska men är inte glad för det. Jag är låg idag.
Low as a cucumber. Ja, ni kanske vet hur det känns.

Så, fuck art, let's dance!

Mmmmm... What you said!

Jag har hittat lyckan. Det är allt roligt som Internet ger mig. Som komiska sketcher från SNL. Åh, vad bra. Tack Internet, tack.

De har gett mig någon slags parodi på OC. Där en underbar låt går igång när någon dör. Titta och njut.
Sök på "Dear sister".

Ha en kul kväll.

RSS 2.0