nu räcker det

Jag orkar inte. Jag måste se saker från ett annat håll, skapa distans och sluta tro att jag håller på att dö. Jag har inte sovit ordentligt på en vecka. Inte sedan första natten när vi kom hem igen. Jag vrider och vänder mig och ryggen tar nästan död på mig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag förstår inte varför. Jag är så trött. Allt jag vill är att sova ordentligt.

Jag har fått läst i alla fall. Både skola och underhållning. Det är oslagbart med böcker.



Kryper

Jag har söndrig mage och söndrig rygg. Det är läge att ta paus nu. Jag behöver verkligen en månads semester.

Love from a distance

Jag är underbart bra på att kära ner mig i figurer som inte finns ens i närheten av den verklighet jag befinner mig i. Westley spökar allt för ofta i min tankar men har fått konkurrens av Robert Pattinson, även känd som Cedric Diggory och Edward. Fanur! Han är för snygg.
Snacka om guilty pleasure...

Svindlande höjder

Jag har läst så mycket böcker under min utlandssemester. Det är som ett gift. Mest besatt blev jag av Emily Brontës Wuthering Heights. Jag har fortfarande inte kunnat sluta tänka på den! Den spökar varje sekund och den blir bara mer och mer förstålig och komplex på samma gång!
Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Ska till biblioteket idag och låna den. Måste läsa om den. Och ingenstans i denna sketna stad går den att finna som film! Skjut mig snälla!

RSS 2.0