Grannskapet

Otis Redding

Nu mår jag inte bra. Jag tror något försöker krypa ut ur mitt huvud. Det dunkar och bankar och det är slemmigt. Sjuk är jag på väg att bli. Sjuk ja....

Vad jag vill ha here and now

 - Bära snygga, sexiga underkläder som bara jag vet om att jag har och så jag kan sitta och tänka på att alla andra har skitfula underkläder

- En stor kaffe och en god apelsin
 
- Min säng

-  Vetskapen om att jag ska vara ledig imorgon och kan sitta på Mums och läsa vad jag vill hela dagen

- Lite extra pengar hade aldrig skadat

- Inre lugn och det tillåts skriva så

Spell it!

Okej, en lista över något, ett battle mellan mig och Saga. Det gäller bara att vinna eller försvinna. Jag älskar att lista saker, det får mig att känna mig förberedd, redo, upptagen, viktig? 
Here we go!

Det första jag kommer att tänka på när jag hör ordet gurka-lista:

- Små söta stringtrosor, med gurkor på naturligtvis, och vit spets 

- Tzatsiki med massor av vitlök så jag stinker två dagar efter intagandet av denna

- Sex

- Fem myror är fler än fyra elefanter










Bono und Edge

Bono und Edge

Goodbye and good luck. Ibland, och det är väldigt sällan, då känns det så här. Jag är övertrött och önskar jag hade den där hysteriska skratt-filen som Anna har. Helt klart underbar.

Folding John Wayne's t-shirts when the swingset hit his head

Better watch out for love

Gamla stanÅttiotal23288-19

På andra sidan jorden. Zooming in. Zooming out. Nothing I can do about.



Min bror och jag

Min bror och jag

Jag tycker faktiskt om min bror.


Du är fan dum i huvet!

Och så vaknade jag och så var det helt svart och så var det väldigt kallt och jag burrade ner mig i min fula morgonrock och drog en filt kring bena och åt min gröt och tänkte på att det bara är knappt tre veckor kvar till lovet och att jag ska skynda mig efter spanska så jag hinner träffa Amanda länge för det kommer vara så mysigt för jag har verkligen saknat henne och det blir nog en bra dag det gäller bara att lägga manken till och så där och herregud snart är det ju ljust ute och det finns saker som är värre och det vet du och det tar bara tjugo minuter att läsa åtta sidor fysik så varför klaga det är ju inte ens jobbigt och du höll värmen hela vägen till skolan och när du kommer hem har du tid att läsa din bok som faktiskt är medryckande och låter dig slappna av totalt och på fredag ska du baka tårta och det är inte fy skam dessutom ska du förtära pizza vilket är soft som fan och dimin n bror har varit jättesnäll i en vecka nu och det är bra för han kommer bli ett bra kid och nu bör jag sluta med det här och skriva spanska för du kommer bli nöjd då. 

Nyöppning

Jag är på rätt spår. För första gången har jag inte tappat karta och kompass på en gång. 

Jesus don't want me for a sunbeam.














Raggsockar

Jag var ju verkligen tvungen att ha ett par extra strumpor idag. Det här landet är ju så förbannat kallt. Men det hela blev lite komplicerat då mina skor inte tillät tjocka fötter och jag fick klämma ihop allt. Det gör ont men jag fryser i alla fall inte. 



Wake up

Här kom verkligheten nedramlande och krossar mina tår på ett sådant brutalt sätt att det inte går att göra annat än att gråta. Jag är hemma.

Jag är förrvirrad för jag var inte beredd riktigt och allt sköts upp för jag trodde på bättre tider, ett nytt år. Och året kom och jag blev äldre och jag sköt upp lite till. Nu går det inte längre. Wake up.

Ljus i mörkret finns dock. Jag slapp nyår med alla dess krav på att något skulle hända och jag har mått bra i tre veckor i sträck och egentligen tänker jag inte låta något få mig att att ändra på det. Hur farligt kan det vara, egentligen?
Jag gör inga nyårslöften, i alla fall inga officiella för de kommer ändå inte hållas. Inga listor på bra saker heller för det kommer och går.

Jag är hemma. Som sagt.


RSS 2.0