Regn.

Jag sluter mig till den underbara skara Rudebeckare som känner visst agg mot FYSIKEN! Jag känner agg. Alla taggar utåt. Försöka lönar sig inte när det kommer till det här ämnet. Sammanfattningsvis; BALLE.

Brokeback

slutscen



Här grät jag.

Bajsdrinken

Bajsdrinken

Det här är Prag. Lägg all din uppmärksamhet på det rosa, stora framför Maria. Det är en Strawberry Margarita. Även känd under namnet Bajsdrinken.




A woman needs a man like a fish needs a bicycle.


Nostalgi.

Jag har drabbats av nostalgi-sjuka. Jag sitter och tänker på sockiplast, fula tights, stora t-shirts, mina älskade gosedjur, barbies, my little pony, max potta, den vilda bebin, narnia, dagis, bassholmen, blidö, meta aborre och hoppa hopprep. Jag är förlorad. Allt jag lägger kraft på nu är skit. Det får mig inte någonstans att må bättre. Jag mår inte tipptopp!
Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag hinner inte. Y T L I G T! Jag är besviken på min prestation. Grymt besviken. Rööööövfitta. Se, jag har inte ens lyckats sluta upp med dessa obildade ord!

Imorn är det skola återigen. Jag ser inte fram emot någonting. Det hade inte varit så farligt om jag bara kunde varit lugn. Det är inte SÅ farligt nu heller, men inte är det särskilt stimulerande eller stärkande av mitt självförtroende.

Jag ska hänge mig åt fysiken. Återigen sätta mig i krigszonen. Känns det igen? Cykliskt vettu! Kan inte bli bättre.


Ah short reprise for Mary Todd who went insane but for very good reasons

Jag tänker på det och det gör ont. Fan! Jag vill att det ska vara så det kan inte vara så. Jag är glad men vissa saker slår undan fötterna på en. Jag tänker på det just nu. Hoppas mina tankar känns.

RSS 2.0