Tack för att någon slagit på mina tarmar med en hammare. Och sedan lagt en djävul i min magsäck!

Jag har varit död i några dagar. Att ens psyke kan skapa så  mycket SMÄRTA!
Jag var ett ruckel på julafton. Kroppsligt stöd från närstående var nödvändigt för att jag skulle kunna ta mig från min säng till toaletten. Tack, för att min kropp älskar mig så mycket! 

Fastän det regnar hej-jag-vill-dränka-er-alla ute så mår jag idag nästintill prima! Nästan. Men alkoholen kanske inte är aktuell än. Eller, hmm, vi får se.

Gott nytt år.

Santa Baby.

Jag älskar julen! Jag erkänner. Jag har kul nästan jämnt. Det har inte min mor som tycker att jag är en liten ettrig jävel som stökar ner överallt. Hon förstår inte att jag skapar stämning. I vilket fall så är det söndag och jag är så glad! Jag är bara fyra dagar ifrån Kristian! JA!!!!!!!!!

Jag suger på SingStar by the way. Det blir fel toner liksom. Men jag känner mig snygg.

Believe me when I tell you I could never kill a man

Jag har varit ute i skogen på förmiddagen och andats. ANDATS! Jag är beredd på allt och längtar efter lukter och söta kolor i fint papper och vackra tunna glas fyllda med champange och att få läsa böcker och att ta det lugnt och vara och bädda min säng med nytvättade lakan och läsa brevet från Kristian och pepparkakor och saffran i allt och att ta en promenad ner till Järntorget och blåsa omkring lite och titta på alla som ska någonstans och jag längtar efter att få ge bort saker.



Ed Harcourt

Ed HarcourtJ before EdDraperiBefore EdBrorstoran


Jag var på Stora Teaterna och såg Ed Harcourt igår kväll. Han är den enda männsika jag sett klä sig som ett popmongo och vara vacker.

Han spelade "Something to live for". Tack.



RSS 2.0