Cook me
"Gott? Vem har sagt att lyx måste smaka gott? Det är en skönhetsupplevelse av en råvara, inramad av en brutal verklighet."
(Någon ur tidningen Gourmet från januari 2001)
Jag ska ge er några exempel:
Nejonöga à la bordelaise
1000-åriga ankägg
Kamelpuckel
Annars vill jag bara säga att ett riktigt fint bröd, segt och med hård skorpa, gärna fortfarande varmt från ugnen och ett tjockt, tjockt lager med egenvispat smör på slår det mesta.

(Någon ur tidningen Gourmet från januari 2001)
Jag ska ge er några exempel:
Nejonöga à la bordelaise
1000-åriga ankägg
Kamelpuckel
Annars vill jag bara säga att ett riktigt fint bröd, segt och med hård skorpa, gärna fortfarande varmt från ugnen och ett tjockt, tjockt lager med egenvispat smör på slår det mesta.

Kommentarer
Trackback